Live Video
 

Colegiul Tehnic Turda continuă campania Dăruiește un zâmbet!

Dacă de Moș Nicolae elevii și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic Turda au dus daruri copiilor internați la secția de pediatrie a spitalului municipal, iată că astăzi a fost programată o nouă activitate.

În această dimineață elevii de la Colegiul Tehnic Turda au finalizat campania "Dăruiește un zâmbet de sărbători", după o activitate de aproape 3 săptămâni în care elevii de la liceul turdean au demarat și s-au implicat într-un proiect amplu de strângere de fonduri în scop caritabil.

Timp de 2 săptămâni în atelierele de creație au fost confecționate ornamente de Crăciun care au fost apoi oferite spre vânzare săptămâna trecută în cadrul "Târgului de iarnă" care a avut loc la Colegiul Tehnic.

Îm urma activității s-au adunat aproape 1.000 de lei, bani care au stat la baza celor două activitățI, prima la spitalul municipal, iar cea de-a doua, de astăzi, de la Grădinița Socială Acoperământul Maicii Domnului. 

Alături de Moș Crăciun a fost prezent și Corul de elevi de la CTT, împreună au dus pachete copiilor, dar și jucării și diverse materiale didactice pentru dotarea grădiniței.

În cadrul proiectului s-au implicat în mod activ, președintele Consiliului Elevilor – Ursu Raluca, vicepreședintele – Berdianu Larisa, Moșul cel darnic - Rozsa Robert și alți peste 60 de elevi care au desfășurat activitățile din cadrul cercurilor de creație, elevi din corul școlii, aflați sub atenta coordonare a profesorilor Boaru Mariana, Florea Andreea și Sârb Ioana.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...