Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Cei doi profesori din Câmpia Turzii, care așteaptă daunele de 15.000 de lei, rămân cu buzele umflate!

kaufland 650x100 22.12

După ce jurnalistul Ovidiu Bucur, de la săptămânalul local Ziar 15 Minute, a pierdut procesul cu doi profesori care l-au dat în judecată, considerându-se vătămați de unele informații neadevărate care au fost publicate în ziar, societatea editoare fiind obligată în solidar să plătească suma, pe piața media a apărut o nouă societate, care preia activitatea Ziar 15 Minute (nu se cunosc detaliile).

 

Jurnalistul Ovidiu Bucur a pierdut procesul cu doi profesori din Câmpia Turzii, Ionel Cocan și Szekely Istvan, după ce a publicat despre aceștia un articol defăimător, neadevărat.

După ce procesul s-a judecat la Judecătoria Turda și la Tribunalul Cluj, Ovidiu Bucur a fost obligat să plătească suma de 15.000 de lei celor doi profesori. Instanța a stabilit că suma se plătește în solidaritate cu societatea editoare, respectiv SC Jurnal Concept Media SRL.

La scurt timp după ce s-a dat această decizie definitivă a instanței, Ovidiu Bucur s-a implicat în înființarea unei alte societăți comerciale, SC Jurnal Concept SRL (nume asemănător cu fosta societate, SC Jurnal Concept Media SRL), cu sediul în Turda, pe strada George Enescu nr. 14, menită să preia activitatea societății Jurnal Concept Media SRL, respectiv editarea publicației Ziar 15 Minute.Societatea a fost înființată la finele anului 2016, iar ziarul deja a fost transferat pe noua societate (nu se cunoaște dacă în mod legal sau nu), astfel că cei doi profesori să nu mai poată să-și recupereze banii cuveniți, stabiliți de instanță.

Noua ”mișcare” este menită să evite plata daunelor către cei doi profesori. SC Jurnal Concept Media SRL, societatea care a fost obligată la plata daunelor, în solidar cu jurnalistul, a avut un profit de 139.021 lei în 2014 și de 52.099 lei în 2015.

Citește și:

Sentință definitivă pentru calomniatorul Ovidiu Bucur! E bun de plată: daune de 15.000 de lei!


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...