Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Un jurnalist clujean a CÂȘTIGAT procesul cu fiul unui multimilionar, care comentase DENIGRATOR pe Facebook, la adresa jurnalistului!

kaufland 650x100 22.12

Atenție la comentariile pe care le faceți pe Facebook, pentru că sunteți pasibili de o amendă directă din partea Poliției sau puteți fi dat în judecată, fiind obligat să plătiți daune morale, cheltuieli de judecată și alte cheltuieli (cum ar fi publicarea sentinței într-un ziar)! Liviu Alexa, jurnalist clujean și proprietarul Ziar de Cluj/NCN, a câștigat un astfel de proces cu fiul unui multimilionar clujean!

”Vlad Buzoianu, fiul milionarului Octavian Buzoianu, a suferit astazi o infrangere usturatoare in procesul intentat de jurnalistul Liviu Alexa, care l-a dat in judecata pentru un mesaj postat pe Facebook, in 13 iunie 2016.

In acel mesaj, juniorul Buzoianu, membru al uneia dintre cele mai bogate familii din Cluj, i-a facut pe jurnalistii Liviu Alexa, Alin Golban, Sabin Ripan si Ionut Geana santajisti si celule cancerigene ale orasului.”, menționează Ziar de Cluj, făcând referire la DC 15596/211/2016*.

”Nu banii m-au interesat in acest caz, ci apararea demnitatii mele si a breslei jurnalistilor. De la Alin Tise pana la Steluta Cataniciu, de la afaceristi precum Daniel Metz si pana la Vlad Buzoianu, toti trebuie sa plateasca pentru ca ne-au facut santajisti, pentru ca au incercat sa ne murdareasca reputatia, singurul bun de pret al ziarstului. Am promis si m-am tinut de cuvant, am promis ca ii voi da in judecata pe toti cei care vor indrazni sa ne jigneasca munca si meseria.Vreau sa multumesc Casei de avocatura Lapusan&Partners si, in mod special, maestrului Mihai Lapusan si doamnei avocat Andrada Persu pentru prestatiile exceptionale din acest dosar. Cu Mihai Lapusan la bara, m-am simtit increzator in cautarea dreptatii. 

Dosarul Gazeta s-a terminat cu achitarea totala a jurnalistilor. Acum, Vlad Buzoianu este condamnat pentru ca ne-a facut fara probe santajisti”, a declarat Liviu Alexa, jurnalist de investigatii cu experienta de 20 de ani de presa.”, a declarat Liviu Alexa, citat de sursa menționată.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...