Live Video
 

maxiprest mai2018

Jurnalistul Gelu Florea, invitat diseară la NCN Cluj-Napoca

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Jurnalistul Gelu Florea va fi invitat diseară (ora 19.00) în cadrul emisiunii ”În vizor”, realizată de Victor Lungu la NCN Cluj-Napoca, postul de televiziune județean, care poate fi recepționat în rețelele UPC, RCS-RDS și Telekom și care a obținut licență pentru a se extinde la nivel național.

 

Postul de televiziune deținut de jurnalistul Liviu Alexa își propune să refacă legătura cu presa locală, considerând că aceasta trebuie să redevină principalul izvor de informații pentru publicul român.

”...Să refacem legătura cu presa locală, care a fost şi ar trebui să redevină principalul izvor de informaţii pentru publicul român. Există o grămadă de subiecte foarte interesante ce nu ajung la Bucureşti, din varii motive. NCN va fi un post de ştiri interesant pentru orice telespectator dornic de informare, de informaţii relevante care să îi deschidă mintea şi perspectivele”, a declarat Liviu Alexa, în momentul în care a obținut licența pentru NCN.

În această seară, realizatorul emisiunii - Victor Lungu și jurnalistul Gelu Florea vor discuta despre zona Turda - Câmpia Turzii.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...