m install
petlinii
nello construct

Primăria Câmpia Turzii a anulat procedura de achiziție publică de servicii de publicitate!

zamblau eugen
floris

Cu doar o zi înainte de depunerea ofertelor pentru achiziția de servicii de publicitate în mass-media locală, procedură inițiată de Primăria Câmpia Turzii, s-a luat decizia de anulare a procedurii! Motivația anulării: ”în vederea revizuirii caietului de sarcini”.

 

Administrația locală a intenționat să achiziționeze servicii de publicitate pentru print, online și transmisiuni live video. Deși s-a chinuit luni de zile să facă un caiet de sarcini care să conțină procedurile de achiziție, la data publicării caietul de sarcini a conținut numeroase erori, de la subdimensionarea financiară a unor servicii, la supradimensionarea altora sau chiar încadări ”ciudate” în ceea ce privește grilele de audiență.

SC Geflo Media SRL, editorul publicației TurdaNews, a transmis un email către administrația locală din Câmpia Turzii (24.04.2018), în care a atras atenția asupra unor situații incorecte care puteau rezulta din finalizarea procedurilor în baza acestui caiet de sarcini.

În seara aceleiași zile, pe TurdaNews s-a publicat un articol în care am atras public atenția asupra unor situații ciudate, dacă nu chiar incorecte.

Citește și:

Primăria Câmpia Turzii își bate joc de principiile corecte ale achiziției de servicii publicitare!

Nu știm dacă demersul administrației locale este o consecință a atenționărilor transmise de TurdaNews, însă decizia de revizuire a caietului de sarcini, în speranța elaborării unor proceduri cât mai corecte, este salutară și o apreciem ca atare!

ct caietsarcini 01

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: