m install
petlinii
nello construct

Amenințare cu MOARTEA la adresa jurnalistului Gelu Florea!

floris

Jurnalistul TurdaNews, Gelu Florea, a primit un mesaj de amenințare cu moartea, joi seară. ”O să mori curând”, a fost mesajul transmis de pe un cont care nu pare prea activ, în spatele căruia pare a se ascunde mai degrabă cineva.

 

”Nu e primul mesaj de acest gen și probabil nici ultimul, având în vedere că am abordat și abordez numeroase subiecte delicate”, a comentat jurnalistul turdean.

În ultimele zile, Gelu Florea a dezvăluit o problemă extrem de delicată cu care se confruntă comunitatea din zonă, după ce a dat publicității câteva filmulețe video cu ”zombi drogați”, din Câmpia Turzii, prezentând cazuri de tineri drogați care se plimbau sau zăceau inconștienți în zone publice din oraș, fără ca oficialii să declanșeze cercetări serioase pentru stoparea acestui fenomen care a luat o amploare tot mai mare.

Analiza realizată de jurnalistul turdean prezintă situația în ansamblul ei.

Citește și:

Tot mai mulți ”zombi drogați” pe străzile din Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

În cazul tinerilor care se droghează în Câmpia Turzii sau în Turda, nimeni nu înțelege de ce organele abilitate nu declanșează anchete și cercetări ample, pentru depistarea furnizorilor de droguri.

Recent, organizatorul de evenimente Alin Sălăjean, fost consilier local în Câmpia Turzii și realizator tv la NCN Cluj-Napoca, a transmis un mesaj video în care face apel la stoparea consumului de droguri.

Vezi mai jos mesajul său de pe Facebook:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: