Live Video
 

Dănuț Tehei a scos hitul sfârșitului de an!!! Vezi ce Maestru de Ceremonii a participat la acest videoclip! (VIDEO)

Interpretul Danut Tehei canta in mijlocul oamenilor la diverse evenimente de 4 ani de zile si priveste succesul de care se bucura ca pe o recompensa fireasca a muncii sale.

 

Când apare pe scenă, cu microfonul în colţul gurii, începe să cânte si de la primele acorduri se producea magia, iar sala este electrizată.

De curant, mai exact de 4 zile, Danut Tehei si-a lansat prima piesa proprie, care pe youtube a atins peste 4000 de vizualizari, iar datorita acestui lucru artistul crede ca este hitul sfarsitul de an.

Danut Tehei promite tuturor celor care ii asculta piesele ca pana in luna ianuarie va mai scoate trei melodii.

Versurile piesei sunt semnate de Vali Doagă, la vioară cântă Dan Istrate, iar orchestrația muzicală îi aparține lui Alex Malschi.

Clipul piesei a fost filmat la hotelul Belvedere din Cluj Napoca. In toti acesti patru ani, cel care l-a promavat, l-a sfatuit si i-a fost mentor este artistul Florin Rupa.

In acest proiect muzical a participat ca si actor si Maestru de Ceremonii Alin Salajean.

”Alin Salajean este prietenul meu, dar mai presus de acest lucru l-am invitat sa ia parte la acest proiect muzical datorita faptului ca el este un profesionist desavarsit, a dat dovada in toti acesti ani de viata publica artistica ca este omul nascut pentru astfel de proiecte”, a declarat Danut Tehei.

Dacă vreți ca Dănuț Tehei să cânte la evenimentul vostru, fie el nuntă, majorat, pensionare, revelion, contactați-l pe facebook, la adresa https://www.facebook.com/danut.tehei sau la telefon: 0746.950.798


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...