Live Video
 

Paul Surugiu, interviu de sărbători la NCN (VIDEO)

Interpretul turdean Paul Surugiu (Fuego) a acordat un amplu interviu, de sărbători, pentru postul de televiziune NCN din Cluj, interviu realizat de jurnalistul Liviu Alexa.

 

”Stiati ca Paul Surugiu este unul dintre cei mai mari platitori de taxe si impozite pe biletele pe care le incaseaza din Romania? Stiati ca e nascut in Turda? Stiati ca are 600 de cantece in repertoriu si ca toate spectacolele sale sunt sold-out?”, este modul în care Ziar de Cluj a promovat interviul cu Paul Surugiu.

Paul Surugiu a povestit despre multe dintre lucrurile mai puțin știute despre viața sa, într-un interviu care merită vizionat, pentru a-l cunoaște mai bine pe unul dintre cei mai mari artiști turdeni. Cum a început Paul Surugiu să cânte? Când a știut că acesta este drumul său? Când a apărut prima dată la tv? Cine l-a ajutat?

Paul Surugiu a povestit și despre pasiunea sa pentru pictură, despre tablourile pe care le vinde, despre proiectul său caritabil, prin care ajută tineri artiști români și basarabeni, dar și despre emisiunea sa pe care o realizează, de 9 ani, la postul de televiziune ”Favorit”. Paul nu a evitat să vorbească și despre celebrul clip publicitar, pentru KFC, pe care a realizat-o pentru că i-a plăcut ideea foarte mult, una foarte hazlie. 

Paul a făcut referire și la modestie, la faptul că mulți au ajuns ”mari” peste noapte și au uitat de unde au plecat.

Vizionați mai jos un interviu cum rar puteți vedea, cu Paul Surugiu:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...