Live Video
 

Cât costă prestaţia cântăreţei Andra? O primărie din zonă a făcut contractul public!

Este bine cunoscut faptul că administraţiile oraşelor din România organizează în fiecare an evenimente în cadrul cărora sunt invitaţi diferiţi artişti, însă cât de mult este dispusă o administraţie să plătească pentru o prestaţie de doar 40 de minute?

 

Răspunsul a fost oferit de un cetăţean al oraşului Târgu Mureş, care a făcut public contractul pe care administraţia locală l-a încheiat cu SC. LEMON MUSIC SRL, a cărui administrator este nimeni altul decât Cătălin Măruţă, soţul Andrei.

Ar fi vorba despre un concert prestat în data de 13 martie 2017, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş pentru care cetăţeanul Dan Maşca ar fi cerut lămuriri cu privire la costurile întregului eveniment.

Deşi în primă fază a fost refuzat, atât de primărie cât şi de familia Măruţă care ar fi cerut ca beneficiarii să nu facă publică înţelegerea contractuală, aceasta tot a ajuns publică, prin intermediul aceluiaşi cetăţean care a ajuns cumva în posesia contractului.

Pentru a disemina informaţia, Dan Maşca s-a folosit de reţeaua de socializare Facebook. Postarea bărbatului a strâns nenumărate distribuiri, oamenii fiind scandalizaţi de suma considerabilă oferită pentru doar 40 de minute de prestaţie, respectiv 47.062,04 lei (în jur de 10.000 de euro!).

Societatea Lemon Music SRL a fost înființată în august 2016. Firma este deținută de soții Andra (pe numele real Alexandra-Irina) și Cătălin Măruță, cel din urmă fiind administrator. În 2016, firma a avut încasări totale de 152.602 lei (august-decembrie), având un profit de 57.326 lei.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...