promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

fuego

Fuego va finanta un copil talentat, descoperit la concertul de la Zilele Lipovãtului, anunță siteul vremeanoua.ro.

”Paul Surugiu, cunoscut cu numele de scenã Fuego, a fost în mare vervã, ieri, la ziua comunei Lipovãt. A cântat, a dansat, l-a felicitat pe primar pentru modul în care a realizat aceastã zi si a avut inspiratia de a pune un copil cu o trompetã sã interpreteze o bucatã din refrenul “Cântã cucu-n Bucovina”. Dumitras, asa cum l-a alintat Fuego pe copil, a cântat atât de frumos, încât artistul i-a dãruit o sumã de bani si i-a spus cã îl va ajuta prin fundatia sa, menitã sã sprijine copiii talentati, din familii nevoiase”, a precizat sursa citată.

Copilul care va fi ajutat de turdeanul Paul Surugiu are o poveste de viatã impresionantã: abandonat în spital de pãrintii naturali, doi analfabeti, a fost luat în plasament de când avea trei luni, de o familie din Lipovãt, care i-a oferit toate conditiile.

Observând cã bãiatul este talentat la instrumente muzicale, pãrintii adoptivi i-au oferit o trompetã, iar în sase luni micutul Dumitru i-a uimit pe toti cu talentul sãu. Bãiatul este de apreciat cu atât mai mult cu cât are si rezultate foarte bune la scoalã, fiind premiant. Ieri, în momentul în care a urcat pe scenã, Dumitras, asa cum l-a alintat Fuego, a vrãjit audienta cu trilurile sale de trompetã. Paul Surugiu, alias Fuego, a spus cã fundatia pe care o administreazã si care strânge fonduri din vânzarea picturilor sale, îl va ajuta pe viitor si pe tânãrul talentat din Lipovãt, pentru a-si clãdi un viitor, mai menționează siteul amintit.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator