marian morar
m install
nello construct

Atmosfera placuta la concertele din prima zi a Zilelor Municipiului Campia Turzii 2018! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Atmosfera de mare sarbatoare vineri in Parcul Municipal (Berc) din Campia Turzii, unde s-a desfasurat prima zi din Zilele Municipiului Campia Turzii 2018, editia XXI-a. Platoul din fata scenei a fost plin inca din startul evenimentului, publicul urmarind in prima parte a spectacolului evolutia tinerelor talente din Campia Turzii.

 

Ca sa fie muzica pe gustul tuturor participantilor, a urmat o repriza de muzica populara, dupa care a inceput atractia serii, recitalurile de muzica usoara, cei mai asteptati dintre interpreti fiind Irina Rimes si Mateo.

Acestia au incantat publicul cu melodiile lor, iar tinerii aflati in fata scenei au cantat impreuna cu acestia anumite melodii.

Tot in aceasta prima zi, pe scena Teatrului de Vara a Palatului Cultural „Ionel Floasiu” a avut loc un concert de muzica pop, rock si country in limba maghiara, acesta fiind sustinut de formatia „Bojtorjan Egyuttes”.

Sambata, 18 august, in cea de-a doua zi, sunt asteptati sa cante pe scena cunoscutii interpretii de muzica populara, Radu Ile si Dinu Iancu Salajanu, dupa care seara va fi dedicata muzicii usoare, urmand ca in fata publicului sa apara pe rand, formatia locala ProRock, dupa care vor urma cu melodiile lor, Andreea Antonescu, Antonia si Alex Velea.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2