Scrie un comentariu

Nu am mai scris nimic de la meciul cu Valur, era prea mare fericirea, Potaissa a făcut cel mai bun sezon din istorie!!!

 

Acum, e lupta pentru medalia de bronz, după un final de sezon care poate fi și subiectul unui scurt metraj. E nevoie de medalia asta, pentru noi cei din tribune și pentru băieți.

Constanța nu a jucat decât trei partide din data de 21 aprilie, Turda…prea multe și toate cu super-echipe. Clar, Constanța va fi mai proaspătă, mai „cu chef”, dar ei nu au ceva mâine, nu au suporterii, nu vă au pe voi!!!

Știți bucuria de la meciul cu Valur? Echipa asta v-a oferit-o, acum e momentul să le întoarcem favorul. Clubul s-a luptat să schimbe ora partidei și a reușit, e de la 21:00, nu avem nicio scuză să nu fim acolo, pentru sezonul ăsta nebun cu atâtea bucurii. De obicei, echipa câștigă pentru public, mâine va fi invers, noi trebuie să câștigăm pentru echipă…Turda a rămas în istoria sportului, datorită acestor băieți, acum e timpul să îi răsplătim!!!

Mâine, ora 21:00, TOȚI LA SALĂ!!! Pentru un sezon unic, pentru Turda!!!

Florin CRIȘAN - jurnalist TurdaNews

Preluare de pe: www.turdanews.net/florincrisan

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator