Live Video
 

Tudor Ştefănie: "Senatorul PSD Alexandru Cordoş este orb şi surd"

modulo 550

Atacul la adresa PD-L şi a administraţiei locale turdene, lansat de senatorul Alexandru Cordoş, cu ocazia alegerilor interne din PSD Turda, nu a rămas fără urmări. După foarte mult timp în care nu a dat replici diverselor atacuri la adresa sa, primarul Tudor Ştefănie a remis presei un răspuns la atacurile lansate.

 

Un răspuns la fel de dur ca atacurile social-democraţilor.

 

Redăm comunicatul primit pe adresa redacţiei:

“Senatorul PSD Alexandru Cordos îşi manifestă  neputinţa şi eşecurile rezultatelor muncii politice de senator prin atacuri îndreptate spre administraţia locală turdeană, în cadrul conferinţei municipale care a avut loc  în data de 18 iunie 2010, cu ocazia alegerilor, la Organizaţia PSD Turda.

Dl. senator este de un alb imaculat din punct de vedere politic, în cazul domniei sale se potriveşte cel mai bine proverbul românesc “cine nu munceşte nu greşeşte”.

Dl. senator este orb sau trece intenţionat cu ochii închişi prin Turda şi atunci este firesc să nu poată vedea  realizările administraţie locale turdene.

Dl. senator susţine că peste 80 % dintre cei 200 de cetăţeni ai Turzii, pe care i-a primit în audienţă, la biroul său parlamentar, s-au declarat nemulţumiţi de prestaţia administraţiei locale. Dacă în doi ani de mandat a stat de vorbă doar cu 200 de turdeni, şi aceia aduşi de liderii locali ai PSD, pentru că nimeni nu ştie exact când face audienţe senatorul, atunci  nu îşi justifică deloc sumele imense pe care le cheltuie ca parlamentar. A ajuns din întâmplare în Senat şi tot o întâmplare (nefericită pentru Turda) este fiecare gest sau  acţiune a sa.

Noi , administratia locală, primim săptămânal în audienţă sute de turdeni. Da, aceştia au probleme şi facem tot posibilul să le rezolvăm.

Nu ne amintim să fi venit dl. senator Alexandru Cordoş cu vreo soluţie pentru canalizarea străzilor din Turda sau cu vreun proiect concret pentru alimentarea cu apă a străzilor cu probleme, cu vreo soluţie pentru bazinul de înot sau sala de sport polivalentă, pentru Salina Turda cu o idee de promovare sau pentru Grădina Zoologică, pentru numeroasele centre sociale existente la Turda. De fapt nu a venit cu nimic concret pentru acest municipiu. Doar vorbe!

Dl. senatorul nu poate să vorbească despre “interesele turdenilor”, atâta timp cât îşi spune senator de Turda şi eforturile sale se îndreaptă mai degrabă spre Cluj, acolo unde vrea să prindă o funcţie importantă în PSD.

În calitate de reprezentant al administraţiei locale, încă de la început,  mi-am dorit şi am propus o colaborare, indiferent de culoarea politică, pentru dezvoltarea Turzii şi binele comunităţii, dar replica reprezentanţilor PSD în frunte cu dl. Senator, a fost una pur electorală. Nu am primit şi nici nu am citit în relatările presei locale cu privire la conferinţele de presă ale dl. Senator susţinute la Turda, despre niciun proiect propus de senator sau PSD, în beneficiul acestei localităţi. Şi atunci ne întrebăm pe cine vrea să prostească? Nu cumva sunteţi surd la problemele comunităţii turdene?

Spre dezamăgirea PSD şi a dl. senator  Alexandru Cordoş, turdenii nu mai pot înghiţi minciuni. Ei vor fapte şi împreună cu ei am realizat foarte multe. Vom continua ca şi până acum, fără sprijinul dvs., dl senator,  iar dezvoltarea municipiului Turda va fi în continuare prioritatea noastră!”.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...