Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Cristina Burciu: „Faceți singuri calculele... ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduți pe drum de tehnocrați?!”

kaufland 650x100 22.12

Deputatul PSD de Turda, Cristina Burciu amintește pe pagina sa de Facebook, măsurile de relaxare fiscală adoptate de Guvernul Grindeanu, întrebând retoric ce s-ar fi putut face cu cei 10 miliarde de lei pierduți pe drum de tehnocrați.

Recent, Guvernul Grindeanu, prin intermediul unei ordonanțe de urgență care modifică și completează Codul fiscal, a aprobat măsuri extrem de importante pentru români, pentru eliminarea unor inechități sociale și susținerea mediului de afaceri: creșterea salariului minim la 1.4510 lei; majorarea cu 20% a salariului din administrația locală; majorarea cu 50% a veniturilor actorilor și a altor categorii de artiști; introducerea transportului gratuit pe calea ferată pentru studenți; creșterea punctului de pensie la 1.000 lei; creșterea burselor prin majorarea alocării per student de la 83 lei la 201 lei; creșterea pensiei minime de la 400 lei la 520 lei; reducerea impozitului la 1% din cifra de afaceri pentru microîntreprinderile care sunt sub plafonul de 500.000 euro etc.

„Acesta este răspunsul la toate atacurile din ultima vreme: măsurile adoptate de guvernul nostru, al tuturor românilor!  

Fiecare măsură, beneficiarii ei, impactul bugetar, precum și termenul de la care intră în vigoare. Iar toate au fost promisiuni făcute în campanie, pe care, iată, deja le-am onorat. Impactul total este de 2,65 miliarde lei.

Faceți singuri calculele... ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduți pe drum de tehnocrați!” întreabă deputatul PSD, Cristina Burciu.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...