Scrie un comentariu

La Centrul Rațiu pentru Democrație, workshop-ul de Științe Politice este susținut de către un personaj care are mai mulți ani de pușcărie decât activitatea desfășurată în ”civilie”! ”Mi-am dorit permanent să pot transmite mai departe cunoștințele acumulate de-a lungul vieții”, spune cel care a fost condamnat în Germania pentru două crime comise cu premeditare și cu cruzime!

 

Workshop-ul este susținut de fostul președinte al USR Turda, Daniel Doboș/Pierre Dassilu, care a fost dat afară din partid după ce oficialii formațiunii politice s-au convins că acesta a mințit în declarația dată pe propria răspundere, în care menționa că nu a avut probleme de natură penală, iar ulterior s-a descoperit că a făcut circa 20 de ani de închisoare în Germania, pe motiv că a ucis 2 persoane cu premeditare și cu cruzime.

Citește și:

Dacă nu-și dădea demisia, Daniel Doboș ar fi fost exclus din USR, oricum! Pentru că a mințit!

Informațiile privind anii de închisoare din Germania au fost date publicității de TurdaNews, în urma unei ample investigații transfrontaliere. La vremea când TurdaNews a dezvăluit primele informații de acest gen, Daniel Doboș/Pierre Dassilu a negat vehement, acuzând publicația noastră că minte și inventează, la ”comandă”.

Citește și:

TurdaNews a avut dreptate! Președintele USR Turda, Daniel Doboș, a făcut închisoare pentru uciderea a 2 persoane!

Deși a fost nevoit să părăsească USR, Daniel Doboș a rămas un membru activ al Asociației T9, surse din sânul asociației susținând că, de fapt, el este liderul ”de facto” al asociației, nu Andrei Suciu, așa cum apare în documente. Daniel Doboș este finul finanțatorului asociației, Emil Turdean, în a cărui clădire își desfășoară activitatea asociația politică.

Citește și:

T9 merge braț la braț cu cel care și-a recunoscut crimele!

Conform propriului CV, nu rezultă că Daniel Doboș ar deține studii de Științe Politice. Ba mai mult, a dovedit că avrut să intre în politică bazându-se pe ascunderea trecutului său de natură penală. Însă, asta nu-l împiedică să țină ”lecții” tinerilor, la Centrul Rațiu pentru Democrație.

Conform propriilor declarații, la Centrul Rațiu pentru Democrație el pregătește ”viitoarea clasă politică” a Turzii. Surse din interiorul T9 ne-au declarat că Daniel Doboș nu a renunțat la gândul de a candida pentru o funcție politică, după eșecul de la alegerile parlamentare (a fost pe locul 3 pe lista pentru Senatul României, însă deși și-a prezentat un CV fals, nu a reușit să ajungă în Parlament), și că intenționează să candideze din nou, în 2020, pregătindu-și de pe acum pașii necesari.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator