Scrie un comentariu

Consilierul județean PSD Petre Pop a avut o reacție dură la adresa majorității din Consiliul Local Câmpia Turzii, condusă de PNL, după ce o parte a propunerilor consilierilor PSD, privind acordarea titlului de cetățean de onoare, au fost respinse prin vot secret.

 

Petre Pop a făcut referire la Ioan Mihășan (Nelu Mihășan), instructor de dansuri populare în localitate, care activează în cadrul Ansamblului ”Mugurelul”, comparându-l cu Nicușor Lăcătuș, ”mediocritatea unei trompete voluntare, practicantă a unui voluntariat recompensat cu bani și care laudă pe cine trebuie și când trebuie”, care a primit girul consilierilor locali pentru a fi declarat cetățean de onoare.

”D-le instructor coregraf Nelu Mihășan faceți onoare municipiului Câmpia Turzii de peste trezeci și cinci de ani în care generații întregi de copii au învățat jocul românesc al strămoșilor nostri. Am lucrat împreună mai bine de zece ani si pot să vă spun că m-am simțit onorat să colaborez cu dvs.

Rezultate obținute de ansamblul folcloric ”Mugurelul" au făcut cinste orașului nostru, ați înfrățit orașul cu Bairamic din Turcia, ați câștigat premiul 1 la festivalul internațional ”Cerbul de Aur" de la Brașov, ați adus o serie de premii internaționale și naționale, ați fost lăudat de președintele României Emil Constantinescu, ați fost primit de președintele Turciei, Erdogan, ați făcut atât de multe încât azi meritați o recunoștință din partea autorităților care vremelnic conduc orașul.

Da, ați făcut foarte multe lucruri însă nu ați făcut un singur lucru, anume acela de a vă ploconi în fața îngânfarii șefilor de azi, nu ați lăudat marele conducator al orasului ”PNLPOLIS", ați ieșit cu mine la cafea... toate acestea nu plac actualei orânduiri, care a preferat spre exemplu să onoreze mediocritatea unei trompete voluntare, practicantă a unui voluntariat recompensat cu bani și care laudă pe cine trebuie și când trebuie.

Nu-i nimic, domnule instructor coregraf Nelu Mihășan, sunteți un cetatean de onoare al municipiului Câmpia Turzii, iar ei nu au ce va face! Mult respect!”, a comentat Petre Pop.

O reacție asemănătoare a avut și consilierul local PSD, Gheorghe Rece, care a spus că îi este rușine că face parte din actualul Consiliu Local, care a refuzat să-l desemneze pe Nelu Mihășan cetățean de onoare al localității.

”D-le Mihasan, va cer scuze pentru atitudinea Consiliului Local de astazi, pentru nedreptatea si umilinta pe care ati fost nevoit sa o traiti. Azi mi-a fost rusine ca fac parte din acest Consiliu Local.

Impreuna cu colegii din PSD am initiat cateva proiecte de hotarare privitoare la declararea unor personalitati ai orasului ca cetateni de onoare. Unul dintre ei era propus d-l Ioan Mihasan, instructor la Ansamblul Mugurelul, un profesionist desavarsit cu peste 50 de ani de activitate cultural-artistica.

In marele lor avant, in marea lor gandire pedelist-o- penelista -udmr-ista-pp-usl-ista, aceasta coalitie.... pe care nici nu o mai pot cataloga, a votat impotriva desemnarii d-lui Mihasan ca cetatean de onoare, "urcandu-se si strivind cu bocancii lor murdari" toata munca si activitatea acestui OM. Imi este rusine ca sunt coleg cu astfel de" barbati ai politicii" din Campia Turzii!!!”, a spus Gheorghe Rece.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator