Live Video
 

maxiprest mai2018

Daniel Doboș, alias Pierre Dassilu, a plecat din T9, din cauza neînțelegerilor!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Era o vreme când se lăudau reciproc, când cuvintele de iubire veșnică erau chintesența relației dintre Daniel Doboș (Pierre Dassilu) și Asociația T9, însă de azi... ”s-a rupt lanțul de iubire”! ”Nu ne mai intelegem. Punct. Avem pareri si viziuni diferite”, a comentat Daniel Doboș.

 

Din câte se pare, disensiunile din sânul asociației T9 au survenit în urma viziunilor diferite în ceea ce privește lupta politică și perspectiva alegerilor locale din anul 2020, Daniel Doboș dorind să fie el candidatul pentru funcția de primar, în timp ce un grup din T9 îl susține în continuare pe Andrei Suciu, pe considerentul că a acumulat un capital electoral la alegerile locale din 2016.

Disensiunile dintre T9 și Daniel Doboș pot părea surprinzătoare, în condițiile în care T9 i-a luat apărarea lui Doboș chiar și atunci când, în urma dezvăluirilor TurdaNews, Daniel Doboș a fost nevoit să recunoască faptul că a ucis două persoane în Germania (fără nici o legătură cu activitatea sa din Legiunea Străină), motiv pentru care a făcut vreo 20 de ani de închisoare.

”A fost un drum frumos si cateodata greu si ma bucur ca am avut sansa sa cunosc cativa oameni frumosi, cu spirit civic si dornici sa schimbe ceva in bine in Turda. Nu ma mai simt insa in largul meu. Plec cu inima grea, dar ma voi simti cu siguranta mai bine decat ma simt acum. Si da, o sa ma implic mai departe in Turda, orasul in care m-am nascut si am copilărit. Este sfarsitul unui drum comun si un inceput de drum pentru fiecare din noi.

(...) Nu ne mai intelegem. Punct. Avem pareri si viziuni diferite, a comentat Daniel Doboș, pe contul său de Facebook.

Asociația T9 încă nu a avut o poziție față de acuzațiile lui Daniel Doboș, privind ”viziunile diferite”, că ”nu se mai simțea în largul său” și că ”nu ne mai înțelegeam”.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...