Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Mircea Irimie va fi coleg de partid cu fostul premier Victor Ponta!

kaufland 650x100 22.12

Fostul deputat turdean și fost secretar de stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, Mircea Irimie, va fi coleg de partid cu fostul premier al României, Victor Ponta! Asta după ce Ponta a anunțat că se va înscrie în partidul înființat de Daniel Constantin, fostul copreședinte al ALDE, construcție politică din care face parte și turdeanul Mircea Irimie.

 

Irimie îl aprecia pe Ponta încă din 2014, când policianul ex-președinte al PSD a candidat la alegerile prezidențiale. La vremea, respectivă, chipul lui Mircea Irimie, pe atunci deputat de Turda în Parlamentul României (candidând din partea ARD/PDL, pentru ca apoi să treacă la PC, partid care a format ulterior ALDE, împreună cu PLR-ul lui Tăriceanu), putea fi văzut pe mai multe banere electorale din Turda, plătite chiar de Irimie.

La vremea respectivă, Mircea Irimie a adresat și un apel generației tinere, pentru a-l vota pe Ponta!

Citește și:

Mircea Irimie: Am foarte multe motive pentru care votez Victor Ponta Presedinte

Ulterior, în 2016, la alegerile locale, Victor Ponta a fost prezent la Turda, pentru a-i susține candidatura actualului primar, Cristian Matei! Mircea Irimie a candidat din partea ALDE și s-a clasat pe locul 4 în competiția electorală. Ulterior, Irimie a părăsit ALDE, alături de Daniel Constantin, care a fost îndepărtat de la conducerea partidului, iar o parte din foștii conservatori care au format ALDE, l-au urmat.

Noua construcție politică, denumită Pro România, va fi lansată mâine, la ora 17.00.

”E momentul! Maine alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro Romania".

E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine - intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta "Mlastina" care ne conduce acum!

Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel!”, scris Victor ponta pe contul său de Facebook.

Conferința de presă prilejuită de lansarea noului partid va putea fi rumărită live, pe pagina PRO România:

https://www.facebook.com/PlatformaPRORomania


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...