Scrie un comentariu

Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii, este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Cluj, în urma alegerilor care s-au desfășurat ieri, pentru stabilirea noii structuri a conducerii aleșilor liberali din județ.

 

De la Turda, în noua structură, au fost aleși consilierii locali Marius Riter și Cristian Felezeu, primul fiind ales în funcția de vicepreședinte, iar cel de-al doilea în funcția de membru.

De asemenea, din structura de conducere mai face parte și consilierul local Georgiana Sima, din Câmpia Turzii, care a obținut funcția de membru, ea fiind și vicepreședinte al TNL la nivel național. Un alt membru al PNL Câmpia Turzii, consilierul județean Dumitru Drăghici, a fost ales în funcția de membru supleant.

”Se dovedește încă o dată că organizația locală a PNL Câmpia Turzii se implică activ la toate nivelurile și că echipa de la Câmpia Turzii este un pol liberal în plină ascensiune. Votul colegilor mei de la nivelul întregului județ dovedește în mod clar susținerea și încrederea de care se bucură organizația de la Câmpia Turzii. În conformitate cu prevederile Regulamentul Ligii Aleșilor Locali, îmi propun ca împreună cu noua echipă să militez activ pentru consacrarea principiului exercitării mandatului în interesul exclusiv al comunităţii. Vom contribui la dezvoltarea modalităţilor de comunicare între aleşii locali, precum şi cu structurile centrale și, nu în ultimul rând, vom asigura colaborarea cu comisiile de specialitate din cadrul structurilor PNL și cu societatea civilă în vederea continuării reformei în administraţie”, a declarat președintele PNL Câmpia Turzii, primarul Dorin Lojigan.

Liga Aleșilor Locali PNL Cluj este un organism de coordonare și dezbatere a aleșilor locali liberali din județul Cluj: primari, viceprimari, consilieri județeni, consilieri locali.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator