Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Asociația Turda Liberală lansează proiectul „Donează sânge, dăruiește cuiva încă un Crăciun!”

kaufland 650x100 22.12

Organizatorii anunță faptul că acest proiect se dorește a deveni o obișnuintă în această perioadă a fiecărui an. Este vorba de donarea de sânge, un gest umanitar și benevol. Unul din zece pacienți care ajung la spital în România are nevoie de sânge sau de produse derivate din sânge. Statistic, fiecare om de pe planetă are nevoie pe parcursul vieții cel puțin o singură dată de sânge.

 

„In România 2% din populație donează sânge iar 60% din populație are nevoie de el. Sângele nu poate fi cumpărat, nu poate fi produs și nu poate fi obținut decât prin bunăvoința celui de lângă noi. Putem oferi ceva din suflet cuiva care chiar are nevoie de încă o aniversare, de încă un zâmbet, de încă o șansă la viata. Este așadar o provocare pe care v-o adresam fiecăruia dintre voi și la care suntem siguri ca veți răspunde.”, au transmis reprezentanții Asociațieo Turda Liberală.

Campania „Donează sânge, dăruiește cuiva încă un Crăciun!” se va desfășura în data de 12 Decembrie 2017, la Spitalul Municipal Turda, între orele 08:30 – 12:30.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...