Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Atac dur al unui consilier local PSD la primarul Dorin Lojigan: ”Este cea mai slaba administrație locală din ultimii 25 de ani”

kaufland 650x100 22.12

Consilierul PSD Câmpia Turzii, Gabriel David, și-a exprimat o poziție critică față de primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, pe care l-a numit ”primarul Facebook”, acuzându-l că acesta ar cheltui banul public aiurea.

”Primarul facebook nu mai știe ce să facă cu banii, cumpără vitrine din sticlă pentru diplome! Drumuri, curățenie...NU!

Este ușor să fi primar pe internet, este greu când în lumea de zi cu zi trebuie să gospodărești un oraș. Vecini mei sunt nemultumiți de starea orasului, mizerie, praf, multă laudă si pentru oameni nimic. Un bun gospodar știe ce trebuie să facă cu bani. La noi în primarie este totul pe dos. Funcționarii din primarie sunt stresați si li se spune să cumpere orice pentru că rămân bani si le este frica să nu le retragă banii guvernul. Este cea mai slaba administrație locală din ultimii 25 de ani. Nu știu ce sa facă cu bani.

Pe site-ul primariei se poate vedea ce cumpără acum primarul:

”Achizitionarea de mobilier (vitrine din sticla) necesare pentru expunerea de obiecte (diplome, distinctii, cupe, etc.)". Domnule actual primar facebook, dacă țineți la oraș, dați-vă demisia, pentru că în cei doi ani rămași o să devenim un oraș, mare, curat si industrializat ca si comuna Ploscoș!”, a spus Gabriel David.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...