Live Video
 

Senatorul Marius Nicoară bate în retragere

Senatorul PNL Marius Nicoară condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare după ce a condus sub influenta alcoolului şi a făcut accident şi-a depus cerere de suspendare din funcţia pe care o deţine în PNL încă de marţi, conform statutului.

 

Nicoară va rămâne astfel suspendat până la finalizarea procedurilor în instanţă.

Reamintim că, senatorul PNL Marius Nicoara a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare de catre magistratii curtii supreme, pentru ca, in noiembrie 2014, s-a urcat baut la volan si a provocat un accident in care o persoana a fost ranita. Decizia magistratilor nu este definitiva.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au pronuntat sentinta in cazul senatorului PNL Marius Nicoara, judecata pentru "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange".

Liberalul a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, iar instanta a stabilit si conditiile pe care trebuie sa le respecte pe durata supravegherii.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...