Live Video
 

VIDEO - Femeile social-democrate din Turda au oferit cadouri pentru unele familii nevoiașe

modulo 550

terran 650

Femeile social-democrate turdene au dus cadouri de sărbători la 3 familii nevoiașe din Turda, în prag de sărbători.

 

Acțiunea este o constantă a membrelor organizației de femei a PSD Turda. Astfel, trei familii nevoiașe s-au bucurat de cadourile oferite în pragul Crăciunului.

Cu lacrimi în ochi, beneficiarii darurilor au mulțumit pentru atenția și ajutorul care li s-a acordat, în toate cazurile fiind vorba de familii aflate într-o stare financiară mai delicată. Una dintre beneficiarele acestor cadouri a fost ajutată de femeile social-democrate pentru efectuarea unei operații de tumoare la stomac, care o ținea țintuită la pat. Acum, vizitată din nou de femeile social-democrate, nu a știut cum să mai mulțumească pentru binele care i s-a făcut și care îi permite acum să se deplaseze sau să utilizeze PC-ul.

Într-un alt caz, o fetiță care a urmat grădinița socială de lângă biserica din Micro 3 (de la Acoperământul Maicii Domnului), a primit și ea cadourile de Crăciun, chiar de la cea care i-a fost educatoare. Mama fetiței a scos cu mândrie diplomele și medaliile câștigate de fetiță în primul an de școală, arătând că sprijinul oferit i-a permis fetiței să fie printre cele mai bune. Ajutorul a fost cu atât mai mare cu cât, recent, tatăl fetiței a decedat.

Iulia Sămărtinean, președinta organizației de femei a PSD Turda, a declarat că astfel de acțiuni sunt firești din partea organizației pe care o conduce, colegele ei implicându-se activ în a face o bucurie de sărbători celor care au anumite lipsuri.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...