Live Video
 

PNL Turda: DA, suntem campioni la voturi împotriva lipsei de transparență, abuzurilor și ilegalităților administrației locale!

DA, am absentat de la ședințele anunțate ”de azi pe mâine” și fixate la 9 dimineața, când cetățenii normali, ca noi, merg de regulă la serviciu.

 

DA, am votat ÎMPOTRIVA proiectelor nefundamentate, netransparente și aflate, pe alocuri, la limita legalității.

DA, am votat ÎMPOTRIVA schimbării pe criterii politice a Consiliilor de Administrație la Salina Turda și Domeniul Public Turda.

DA, am votat ÎMPOTRIVA introducerii taxei pentru transportatori.

DA, am votat ÎMPOTRIVA creșterii tarifelor la apă și canalizare, considerată necesară pentru ”rentabilizarea” Companiei de Apă Arieș, cu un număr record de angajați pe criterii politice.

DA, am votat ÎMPOTRIVA suplimentării bugetului Administrației Patrimoniului Imobiliar (API) SRL, care și-a permis să cheltuie cu 300 000 RON mai mult decât bugetul aprobat de unicul său acționar, Consiliul Local.

DA, acestea sunt tipurile de proiecte ÎMPOTRIVA cărora am votat. Și ÎMPOTRIVA cărora vom vota în continuare!

DA, acesta este felul în care înțelegem noi să reprezentăm cetățenii care ne-au mandatat să facem parte din Consiliul Local. Rolul nostru este să-i mulțumim pe acești cetățeni și nu să mulțumim puterea, care ne tratează pe toți cu dispreț! Noi gândim, înainte de a ridica mâna!

Grupul consilierilor locali PNL Turda


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...