Live Video
 

Femeile liberale din Câmpia Turzii au dus cadouri unor familii cu o situație materială precară (GALERIE FOTO)

modulo 550

terran 650

Îmbrăcat în roșu, cu obrajii rumeni, barbă lungă și o burtică simpatică, cel mai așteptat și iubit moș din lume va coborî în curând pe hornul caselor pentru a răsplăti cu dulciuri și jucării copiii cuminți și ascultători, după cum ne spune tradiția de ani. 

 

Anul acesta, Moș Crăciun a fost ajutat de Organizația Femeilor Liberale din Câmpia Turzii și a ajuns în prag de sarbătoare în casele unor familii din Campia Turzii, a căror situație materială este precară.

Cadourile oferite din toata inima au constat în alimente, dulciuri, jucării și articole de îmbrăcăminte, care au adus zambete pe chipurile copiilor și un strop de speranță în ochii părinților, care trudesc din greu pentru a oferi celor mici o viață cât mai lipsită de griji.

Doamnele din OFL Campia Turzii au fost susținute în demersul lor de președintele PNL Câmpia Turzii, domnul primar Dorin Lojigan, domnul viceprimar Sabin Ghemeș, consilierul local domnul Ioan Varodi și domnul Antal Adrian, managerul Spitalului Municipal.

“Veselia copiilor la vederea darurilor pentru ei și pentru familiile lor, au facut ca spiritul și învățămintele acestei sărbători creștine să își găsească și mai mult locul în gandurile și în sufletele noastre, ale celor prezenți. Aceasta întregește mulțumirea și bucuria pe care sărbătoarea Crăciunului acasă, în familie, ne-o oferă” - președinte OFL Câmpia Turzii, Alexandra Șerb.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...