Live Video
 

"Liderul politic" David Lică Gabriel îl acuză pe primarul Dorin Lojigan că îşi bate joc de cetăţeni!

modulo 550

terran 650

Prin intermediul unei postări pe site-ul de socializare Facebook, consilierul local David Lică Gabriel, ar fi postat pe unul dintre conturile sale un mesaj jignitor la adresa primarului Dorin Nicolae Lojigan.

 

Au existat numeroase zvonuri cu privire la activitatea online a respectivului cont de Facebook, care susţin că în spatele acestuia s-ar afla liderul politic Petre Pop, datorită exprimărilor izbitor de asemănătoare (arhaisme, termeni sociologici) şi a omniprezentelor greşeli de gramatică. Deşi iniţial nu s-au putut confirma sau infirma zvonurile, o mică neatenţie din partea autorului a scos la iveală cine ar putea fi cu adevărat în spatele acestor postări: 

"Pamflet: Atitudinea jignitoare a unuia care a uitat de unde a plecat???

Dodo cel cu nasul pe sus s-a apucat în a doua zi a Anului Nou să jignească cetățenii orașului, uitând că din banii lor își ia el leafa cea groasă.
„Nesimțirea unora.” „La mulți ani și minte multă!” cu asta îi tratează Dodo pe ghirișenii lui pe care vrea să și-i facă partener.
Dodo, dă-te jos de pe piedestalul de vată sticlată pe care te-ai pus, amintește-ți că ești servul oamenilor, nicidecum mentorul sau conducătorul lor și pune-ți societățile din subordine la muncă, dar discret, nu pe facebook, chiar dacă primăria Câmpia Turzii a ajuns, sub oblăduirea ta, la nivelul de status facebook.
Vremelnicul primar „ghirișean” (că al doilea mandat sigur nu-l mai prinde) s-a apucat să-și bată joc de cetățenii propriului oraș, acuzându-i pe aceștia de nesimțire pentru câteva peturi apărute într-un parc pentru care există contract de salubrizare. Dodo, nu mai vrei să plătești bani la Compania de Salubritate sau nu mai ai acei bani pe care să-l plătești, pentru că-i dai pe vitrine și aparate de purificat aerul?
Niciodată, în calitate de lider politic, nu voi accepta ca un individ sau altul să-i jignească pe cetățenii orașului pe care-l iubesc și tocmai de aceea, împreună cu toți colegii mei din PSD, condamnăm public afirmațiile primarului, atitudinea sa de șoltuz precum și acțiunile sale de înjosire a cetățenilor.
Spuneai, Dodo, că îi stimezi pe seniorii administrației locale din Câmpia Turzii. Ei bine, niciodată, Hanga, Vasinca, Giurgiu, Ienei sau Câmpean nu și-ar fi permis să-și jignească cetățenii de maniera în care, cu nesimțire, o faci tu astăzi!

Rușinică!!!...."

 

Contactat de echipa TurdaNews cu privire la aceste acuzaţii, primarul Dorin Nicolae Lojigan a refuzat să comenteze, afirmând totodată că este prea ocupat cu administrarea oraşului pentru a se mai implica în astfel de dispute inutile.

Reacţiile cetăţenilor la postarea " liderului politic" au fost cât se poate de vehemente, aceştia neînţelegând cum poate fi un primar blamat pentru faptul că anumiţi cetăţeni distrug bunurile publice şi lasă în urma lor mizerie: 

"Nu fac parte din nici un partid politic si nici nu ma intereseaza sa fac, dar pentru un oras curat si frumos ar trebui sa nu rupem cosurile de gunoi, si un ambalaj sa il aruncam in cos nu pe langa el, daca "nesimtire" a fost un cuvant jignitor sa il numim lipsa celor 7 ani de acasa sau proasta crestere."

 "Voua vi se pare normal ce s-a întâmplat? Adica, e normal sa se distrugă pubelele și sa se arunce gunoaiele pe jos?"

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...