marian morar
m install
nello construct

Microrevelionul PRO ROMÂNIA, la Turda!

zamblau eugen
floris

Fiecare an îl urmează pe celălalt . Fiecare proiect nou este o nouă încercare. O nouă abordare , mai multă muncă și un altfel de politică . Unii o numesc evoluție, alții rebrenduire dar cei mai multi spun că este mereu nevoie de ceva nou , de o schimbare în bine .

 

Ceea ce nu se schimbă niciodată sunt oamenii. Mereu frumoși, mereu apropiați și poate mai uniți ca niciodată . Pentru că factorul uman va fi întotdeauna peste cel politic iar ceea ce ne unește este prietenia noastră, respectul și onestitatea ce ne-o purtăm unii celorlalți.

PRO ROMANIA s-a născut dintr-o emoție. Din dorința de a face lucruri bune . Din bucuria de a fi mereu apropiați și uniți. Din plăcerea de a ne implica cu toții și de a contribui împreună la ceea ce așteaptă toată societatea civilă. O mare schimbare! O altfel de politică! O politică care să respecte pe cei vârstnici și sa creeze șanse reale de afirmare celor tineri. O politică care să prețuiască patrimoniul național și să promoveze valorile naționale. O politică care să dea posibilitatea românilor să-și exploateze resursele și nu doar companiilor străine. O politică care să pună România la loc de cinste !

Dragi prieteni , vă mulțumesc tuturor celor care a-ți rămas alături de mine și vă doresc ca anul 2018 să fie un an al încrederii și al speranței, al viselor împlinite și proiectelor reușite. Vă doresc dumneavostră și celor dragi sănătate, fericire și toate cele bune!

Cu stimă și prietenie, al dumneavoastră Mircea Vicenţiu Irimie – PRO România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: