Live Video
 

maxiprest mai2018

La PMP Turda s-a dat drumul la distracție, de Ziua Femeii! (VIDEO/FOTO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Ziua Femeii a fost sărbătorită în cadrul PMP Turda, cu o după-amiază dedicată destinderii și petrecerii, între membrii și simpatizanții partidului condus de Adrian Nap. Turdenii au avut și invitați importanți, respectiv președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu și secretarul județean Ioana Boca.

 

Pentru că distracția a fost organizată în cinstea femeii, reprezentantele sexului frumos au fost cadorisite cu câte o floare, din partea liderului PMP Turda, Adrian Nap, dar și a reprezentanților masculini ai organizației de partid.

Totodată, a fost organizat un spectacol folcloric susținut de ansamblul condus de Ioan Cuc, care a stârnit aplauzele celor aflați în sala de evenimente de la Restaurantul Gina (fosta cantină Electroceramica).

La petrecere au participat circa 250 de membrii PMP și simpatizanți ai partidului, alături de cei 3 consilieri locali PMP Turda: Adrian Nap, Emil Moldovan, Radu Zoltan.

”Petrecerea organizată de Partidul Mișcarea Populară Turda, cu ocazia aniversării Zilei Femeii, marchează recunoașterea meritelor tuturor femeilor din lume, a celor care ne dau naștere, ne îngrijesc, ne protejează și ne indică calea cea dreapta, și nu numai.

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră. Suntem o echipă frumoasă, o echipă puternică, o echipă unită! Le mulțumesc tuturor acelora care s-au implicat în această organizare, pentru că am demonstrat încă o dată că suntem o mare familie!”, a declarat consilierul local Adrian Nap, președintele PMP Turda.

”Mulțumim președintelui PMP Turda Adrian Nap, consilierilor locali PMP Emil Moldovan, Radu Cosmin Zoltan și întregii organizații PMP Turda pentru organizarea excepțională și pentru implicarea continuă și susținută în comunitatea locală”, a transmis senatorul Cristian Lungu.

 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...