Live Video
 

maxiprest mai2018

Un primar PSD din zona Turzii se revoltă împotriva lui Dragnea!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Primarul comunei Săndulești, Călin Fărgaciu, a avut o reacție vehementă împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, reproșându-i acestuia că a organizat o ”mascaradă”.

 

Călin Fărgaciu a precizat că la jumătatea discursului a ieșit din sală și a plecat, refuzând să voteze și să participe la o mascaradă.

Nu vorbim de dezbinare, vorbim de atutudine și de normalitate. De dreptul la opinie. Consider că dialogul e foarte important, iar cel care are argumente sa învingă. Pe mine ma deranjează monologul. Eu sunt social democrat și așa o sa rămân, sunt român și ma consider patriot, îmi iubesc visceral țara…si nu cer decât să fiu lăsat să vorbesc….nu accept sa fiu o oaie intr-o turmă…

Primarul din Săndulești a avut această poziție în contextul unor declarații făcute de fostul social-democrat Mircea Jorj, care a spus că în PSD s-a confiscat un partid, stabilindu-se o camarilă bazată pe criterii de cumetrie. ”Sunt convins că de aici va începe prăbușirea”, a spus Jorj, menționând că se bucură că a părăsit zona politică. ”Oficial, este teroare în acest partid”, a mai concluzionat fostul social-democarat.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...