Live Video
 

Senatorul Marius Nicoară: Guvernul “nu ştie cum să mai scalde minciunile” în privinta autostrăzii Transilvania

Un senator PNL Cluj critică întârzierile în execuţia Autostrăzii Transilvania şi cere Ministerului Transporturilor un calendar clar şi date asumate pentru realizarea acestui obiectiv.


Senatorul clujean Marius Nicoară spune că Guvernul “nu ştie cum să mai scalde minciunile” în ceea ce priveşte stadiul real al Autostrăzii Transilvania și situația în cazul legăturii între DN1 Cluj-Turda (de la Mărtinești spre Autostrada A3).

“Reprezentanții Guvernului nu știu cum să mai scalde minciunile cu privire la ceea ce au declarat că este investiția prioritară a Ministerului Transporturilor- Autostrada Transilvania. Acum mai bine de o lună am adresat o interpelare privind Autostrada A3, respectiv legătura cu DN Cluj - Turda, prin satul Mărtinești. În condițiile în care Guvernul României este obligat să răspundă în cel mult două săptămâni la interpelările adresate, până în acest moment nu am primit niciun răspuns, fapt pentru care reiau din nou demersul referitor la subiectul acestui tronson și voi depune o nouă interpelare”, spune Nicoară.


Potrivit senatorului, segmentul Cluj-Borș al Autostrăzii Transilvania, demarat în 2004, va fi dat în folosință, în cel mai bun caz, în 2020.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...