Scrie un comentariu

Un senator PNL Cluj critică întârzierile în execuţia Autostrăzii Transilvania şi cere Ministerului Transporturilor un calendar clar şi date asumate pentru realizarea acestui obiectiv.


Senatorul clujean Marius Nicoară spune că Guvernul “nu ştie cum să mai scalde minciunile” în ceea ce priveşte stadiul real al Autostrăzii Transilvania și situația în cazul legăturii între DN1 Cluj-Turda (de la Mărtinești spre Autostrada A3).

“Reprezentanții Guvernului nu știu cum să mai scalde minciunile cu privire la ceea ce au declarat că este investiția prioritară a Ministerului Transporturilor- Autostrada Transilvania. Acum mai bine de o lună am adresat o interpelare privind Autostrada A3, respectiv legătura cu DN Cluj - Turda, prin satul Mărtinești. În condițiile în care Guvernul României este obligat să răspundă în cel mult două săptămâni la interpelările adresate, până în acest moment nu am primit niciun răspuns, fapt pentru care reiau din nou demersul referitor la subiectul acestui tronson și voi depune o nouă interpelare”, spune Nicoară.


Potrivit senatorului, segmentul Cluj-Borș al Autostrăzii Transilvania, demarat în 2004, va fi dat în folosință, în cel mai bun caz, în 2020.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator