Live Video
 

maxiprest mai2018

Președintele PRM Turda, Doru Anca, nu regretă sprijinul politico-administrativ pe care i l-a acordat primarului Cristian Matei (VIDEO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

prm turda

Președintele PRM Turda, consilierul local Doru Anca, a declarat într-o conferință de presă că nu regretă susținerea politică pe care i-a acordat-o primarului Cristian Matei, pentru că lucrurile se mișcă în Turda și se face treabă, proiectele de dezvoltare întocmite de administrația locală atingând un nivel record. ”Nu s-a lucrat niciodată așa de mult la compartimentul pentru fonduri europene”, a menționat consilierul turdean.

 

Consilierul turdean a abordat și subiectul partidului, la nivel național, precizând că PRM se află într-o fază de organizare post-alegeri și că frământările care au fost în interiorul partidului, amplificate și de decesul fostului lider Corneliu Vadim Tudor, au avut unele repercusiuni asupra formațiunii politice. El a menționat că au existat intenții de coalizare a forțelor politice naționaliste, însă a spus că există foarte multe orgolii în sânul formațiunilor care ar putea constitui acest nucleu naționalist, iar din acest motiv e greu de concretizat acest lucru.

Înregistrarea integrală a conferinței de presă o puteți viziona mai jos:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...