Live Video
 

maxiprest mai2018

Protest cu simbol al consilierului PNL Turda, Cristian Felezeu

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

cristian felezeu

Consilierul liberal Cristian Felezeu a protestat azi la ședința Consiliului Local Turda cu un mesaj plasat peste plăcuța oficială care îi conținea numele. Mesajul făcea referire la iunie 1990 și iunie 2018, când apelativele de ”golan” și ”șobolan” au fost folosite de liderii politici ale fostului FSN și ale actualului PSD. Azi s-au împlinit exact 28 de ani de când minerii invadau Bucureștiul.

 

”IUNIE 1990 - GOLAN, IUNIE 2018 - ȘOBOLAN” a fost inscripția pusă la vedere de consilierul liberal.

În 13-15 iunie 1990, mii de mineri au invadat Bucureștiul, pentru ”a apăra democrația”, în fapt pentru a elibera Piața Universității de protestatarii regimului Iliescu de atunci, majoritatea dintre ei tineri și foarte mulți studenți. În acele zile, fostul președinte Ion Iliescu i-a numit pe protestatari ”golani”. Tot atunci, protestatarii au lansat Imnul Golanilor, în ale cărui versuri se spunea că ”mai bine golan / decât comunist”.

Paralela cu iunie 2018 a fost făcută cu privire la recentele declarații ale președintelui PSD, Liviu Dragnea, care i-a catalogat pe protestatarii #rezist cu termenul ”șobolani”.

Ședința extraordinară de azi a avut loc chiar în 13 iunie, adică la exact 28 de ani de la invadarea Bucureștiului de către mineri.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...