m install
petlinii
nello construct

Ioan Rus, lider important al ”Grupului de la Cluj”, susține Pro România, în detrimentul PSD!

floris

Fostul ministru Ioan Rus, ani de zile ”eminența cenușie” din organizația județeană a PSD, a anunțat că susține noua formațiune politică Pro România, fondată de Victor Ponta și Daniel Constantin, din care face parte și fostul deputat turdean Mircea Irimie.

 

Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat pentru Realitatea TV.

Ioan Rus a explicat că actuala clasă politică este una ”terminată”, pentru că nu s-a mai promovat valoarea, prin ”creșterea cadrelor pe criterii valorice”, ci doar criteriile de genul ”cunoști pe cineva”.

„Partidele de la noi nu s-au ocupat de creșterea cadrelor lor, de selecția și promovarea celor cu competențe profesionale și realizări. Ultimul mohican care s-a ocupat de asta a fost Adrian Năstase. Încet-încet, s-a degradat nivelul competenței medii a celor din conducerea partidelor, nu doar la PSD”, a explicat Rus.

Ioan Rus a explicat și de ce susține Pro România.

„În România în momentul de față, avem toate bătăliile posibile, dar nu ducem lupta pentru dezvoltare – nu o duce nimeni, altfel am vedea autostrăzi și nu ar mai pleca nimeni din România”, a explicat Ioan Rus.

(…) Soluția pe care o propun Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu cred că este o soluție bună și eu îi voi sprijini pe ei. Pentru că Pro România nu înseamnă împotriva cuiva, ci doar pentru. Eu nu sunt fondator acolo, dar am anunțat acum că îi voi sprijini pe ei.

(…) Dacă Ponta, Constantin, Câmpeanu vor reuși să aibă o linie proprie și să gândească mereu pozitiv, nu în scandaluri, eu îi susțin, nu poți să spui că „vei merge până la capăt”, ce înseamnă asta?! Dacă acest mic partid va sta pe aceeași poziție de „pro” și se vor concentra pe dezvoltare… eu îi sprijin pe colegii aceștia mai tineri. E și o chestiune de generație, sunt oameni între 40 și 50 de ani, au vitalitate, perspectivă, viitor, timp să aștepte, vreau să ajut această mișcare politică cu speranța că ea va avea adepți și va promova principii ale social-democrației adevărate. Sunt convins că va avea și succes”, a spus Rus.

El a mai precizat și faptul că aceasta este o decizia a sa personală, iar Vasile Dâncu, de exemplu, îl susține în continuare pe Liviu Dragnea și PSD-ul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: