m install
petlinii
nello construct

Angajat al Primăriei Câmpia Turzii, amendat de Poliție pentru cuvinte obscene pe Facebook!

floris

Un consilier de la PSD Câmpia Turzii susține că un angajat al Primăriei Câmpia Turzii ar fi fost amendat de Poliție, pentru limbaj necuviincios pe rețeaua de socializare Facebook. Cel amendat este administratorul complexului de agrement ”La Trei Lacuri”, aflat în administrarea Primăriei, Marian Lechințan.

”Calomniile și injuriile nu au ce căuta în spațiul public. În calitatea mea de consilier local vă îndemn să sesizați poliția în cazul în care sunteți înjurați sau calomniați pe Facebook, eu personal am făcut-o iar Poliția din Câmpia Turzii a aplicat legea și a sancționat un personaj angrenat politic, pe Marian Lechințan, angajat în Primăria Câmpia Turzii care își permite deja prea mult. Devenit o ,,vedetă” pe facebook prin calomniile adresate tututor acelora care își permit să critice PNL sau pe actualul primar Dorin Lojigan. Personajul în cauză este unul dintre administratorii platformei “Partidul Facebook”, un ,,proiect” PNL destinat denigrării adversarilor politici. Felicitări Poliției din Câmpia Turzii!”, a spus Gabriel David.

Chiar dacă alesul PSD susține că Marian Lechințan a fost amendat pentru ”calomnii și injurii”, foarte probabil că el se înșeală, sancțiunea contravențională putând fi dată de Poliție pentru folosirea unor cuvinte obscene, triviale, care nu au ce căuta în spațiul public și nicidecum pentru ”calomnie și injurii”, pentru că termenul de ”calomnie” a fost scos din legea penală, iar pentru injurii, dacă nu sunt folosite cuvinte obscene, partea vătămată trebuie să se adreseze instanței, care trebuie să constate existența unui prejudiciu și apoi să dispună, eventual, recuperarea acestui prejudiciu (daune morale).

Însă, este adevărat că Poliția poate amenda direct, la o simplă sesizare, persoanele care folosesc cuvinte obscene pe internet, jurnalistul Gelu Florea făcând 2 sesizări de acest gen, până acum, și în ambele s-a aplicat sancțiunea contravențională. Amenda poate fi de câteva sute de lei!

UPDATE:

Angajatul Primăriei Câmpia Turzii confirmă amenda primită, însă a avut o reacție halucinantă. ”Nu poți să scri plângeri cate amenzi pot plăti eu”, a menționat acesta pe Facebook, la anunțul făcut de consilierul PSD.

Totuși, un astfel de comportament, din partea unui angajat al unei instituții publice, este discutabil și rămâne de văzut dacă primarul Dorin Lojigan va lua vreo măsură sau va trece cu vederea comportamentul colegului său din PNL.

Screenshot 2018 10 09 at 20.54.03

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: