marian morar
m install
nello construct

Recuperarea lui Răzvan Turcu după accidentul din decembrie decurge foarte bine

zamblau eugen

După accidentul din luna decembrie, Răzvan Turcu a început un lung proces de recuperare. Conform spuselor sale totul decurge bine și este extrem de optimist pe viitor.

 

De altfel, după mai multe luni petrecute în scaunul cu rotile, Răzvan a început să stea în picioare, sprijinindu-se pe piciorul drept. TurdaNews a mai scris despre stadiul recuperării lui Răzvan, în luna aprilie, iar progresele sunt vizibile.

Răzvan a vorbit despre stadiul în care se află în procesul recuperării: „Recuperarea merge foarte bine, e foarte bine ce se întâmplă, luptăm să mă fac bine. Următorul pas ar fi operația din luna noiembrie care ar trebui să rezolve problema care mă împiedică să calc pe piciorul stâng, va fi o operație mai complicată, dar o să fie bine.” Răzvan a vorbit și despre obiectivele sale pe termen scurt: „Obiectivul meu ca până la sfârșitul iernii, să pot călca pe ambele picioare.”

De recuperarea lui Răzvan Turcu se ocupă kinetoterapeutul Ionuț Mercean, maseorul echipei de handbal Potaissa.

Ionuț a declarat pentru TurdaNews: „După o pauză de aproape două luni în care doctorii ne-au interzis să mai facem orice mișcare și niciun exercițiu, pentru a se putea <<prinde>> operația prin care a trecut Răzvan, pot spune că am început în forță recuperarea. Au trecut doar patru zile de când am început exercițiile și pot spune că am rămas puțin surprins de ambiția lui Răzvan. Miercurea trecută am trecut pe la Răzvan, să îl vizitez, să văd ce mai face și mi-a spus că ar trebui să începem recuperarea, pentru că vrea să iasă cât mai repede afară, pe picioarele lui. Am rămas uimit de câtă încredere are în mine și mai ales în el. Mi-am zis că așa ceva nu se poate, ca un copil de 18 ani să aibă atât tupeu pozitiv și încredere în el, după cele întâmplate acum 10 luni.  I-am lăsat câteva exerciții, pentru că eu am fost plecat cu echipa de handbal și a început să le facă singur, apoi mi-a trimis o poză în care stătea în picioare. Am început de luni programul de recuperare și se pare că în scurt timp am avut și un prim cadou dacă pot sa spun așa; am stat câteva minute în picioare, chiar am dansat amândoi, a făcut câțiva pași cu cârjele. Recuperare merge din ce în ce mai bine, trebuie să avem puțină răbdare și în 6-7 săptămâni o să îl vedeți pe Răzvan, afară, singur, fără niciun ajutor.” Ionuț a ținut să-i mulțumească familiei Turcu: „Vreau să îi transmit și un mesaj de mulțumire familiei Turcu, lui Cosmin și Luanei, că au avut mare încredere în mine și au în continuare, dar nu în ultimul rând lui Răzvan, căruia îi mulțumesc din suflet pentru încrederea acordata, chiar dacă îmi zice <<Teroristul>>. Le mulțumesc frumos familiei Turcu pentru încrederea acordată.”

În luna august, Răzvan a postat un mesaj emoționant pe facebook, despre responsabilitatea la volan. Mesajul transmis de Răzvan, îl puteți citi aici.

Pe această cale, întreaga echipă TurdaNews îi urează lui Răzvan multă sănătate!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2