Live Video
 

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Teatrul „Aureliu Manea” cu un concert de colinde (Foto + Video)

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Teatrul „Aureliu Manea”, printr-un concert de colinde susținut de centrele pentru persoanele cu dizabilități și de câteva instituții de învățământ din zona Turzii.

 

La evenimentul ce a avut loc astăzi, de la ora 14:00, a prezent și Mitropolitul Clujului, Andrei Andriecuț, precum și primarul Turzii, Cristian Matei.

Grădinița „Acoperământul Maicii Domnului” din Poiana, Școala „Simion Balint” din Copăceni, Centrul de Recuperarea „Sfânta Irina”, Grădinița „Prichindelul Isteț”, Grădinița „Dr. Ioan Rațiu”, precum și beneficiarii centrului ambulator de recuperare neuromotorie, au susținut concerte de colinde pe scena teatrului turdean.

Evenimentul a durat aproximativ 90 de minute, într-o atmosferă specifică Sărbătorilor de iarnă. De altfel, la concert a fost prezent și Moș Crăciun, care le-a acordat cadouri copiilor.

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități este sărbătorită în fiecare an pe data de 3 decembrie, promovând mesajul „Oameni egali – Drepturi egale!”


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...