m install
petlinii
nello construct

Maria Raţiu aduce la Turda Proiectul “ABOUT LEADERSHIP” (VIDEO-EMISIUNE)

floris

Ratiu Leading Systems, speaker Maria Raţiu, derulează la Turda în perioada 10-31 ianuarie 2018 Proiectul “About Leadership”, un program de training dezvoltat pe baza legilor ştiinţei conducerii (leadership). Evenimentul are drept scop crearea unei culturi de leadership şi cunoaşterea valorilor leadershipului.

 

Proiectul se adresează publicului de toate vârstele, începând cu vârsta adolescenţei, până la vârsta a treia, şi de la oameni de afaceri, manageri, reprezentanţi ai ONG-urilor, angajaţi în instituţii publice şi de stat, la elevi sau pensionari, care vor să-şi adauge valoare, să investească în propria persoană, să-şi dezvolte abilităţile de leadership şi self-leadership, şi să-şi crească influenţa asupra celor cu care lucrează şi interacţionează, în familie, şi mai ales asupra lor înşişi. Obiectivul principal este de a dezvolta abilităţi de leadership şi de a conştientiza ceea ce sunt valorile leadership-ului.

Proiectul va debuta cu 2 workshopuri gratuite, unul adresat tuturor, care va avea loc Vineri, 12.01.2018 de la orele 18 şi celălalt care se va adresa preponderent tinerilor, va avea loc Duminică, 14.01.2018 orele 18.00, ambele având ca locaţie Sala de Conferinţe (Casa Raţiu, Turda, P-ţa 1 Decembrie 1918 nr. 1), intrarea fiind liberă.

Începând de Luni, 15.01.2018, tot la aceeaşi locaţie, vor avea loc cursuri şi MasterMind-uri după următorul program: între orele 16-18 pentru tineri şi între orele 18-20 pentru restul doritorilor. Înscrierea la acestea se va face la workshopurile din zilele de 12, respectiv 14 ianuarie a.c.

Cei care vor urma cursurile vor primi certificare recunoscută naţional, care le va putea fi utilă în carieră.

Maria Raţiu face parte din The John Maxwell Team, un grup de oameni pregătiţi de expertul de top internaţional în leadership, John C. Maxwell, un lider în comunicare, care este declarat nr 1 în SUA de către revistele de specialitate ca scriitor de manuale de leadership. Ea a mai derulat proiecte ca acesta în Roman (România) şi în Torino (Italia), unde locuieşte.

Vezi mai jos o emisiune realizată cu Maria Rațiu, într-o producție TurdaNews:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: