Scrie un comentariu

Programul pus la cale de organizatori este pentru toate gusturile și toate vârstele, de la muzică populară, la întreceri sportive, parada portului popular, premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, program pentru copii, primirea delegațiilor străine, focuri de artificii, toate se regăsesc în programul pregătit pentru acest an.

 

„Anul acesta avem delegații din țară dar și din Ungaria sau Republica Moldova. Am invitat oficiali din Crihana Veche, din raionul Cahul, o localitate cu care intenționăm să ne înfrățim. Vom avea și o șezătoare, interpreți de muzică ușoară și populară cunoscuți și îndrăgiți de public, vom premia 8 cupluri pentru Nunta de Aur, copiii vor avea sâmbătă programul lor cu întreceri sportive, concurs de role, ateliere de creație, sperăm ca toată lumea să fie mulțumită” declară primarul Ioan Zeng.

Zilele Municipiului au debutat azi, la ora 16.00, când a avut loc premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căssnicie, la casa de Cultură din localitate.

La scenă, programul va debuta de la ora 18.30, cu Diana Nap, va continua cu Mike Zetter, trupa Our Band și DJ Gore.

Deschiderea oficială a Zuilelor Comunei Mihai Viteazu va fi mâine, de la ora 14.00, la stadionul din localitate. Capul de afiș al serii de concerte de sâmbătă este asigurat de Tavi Collen și Ema, iar duminică seara, în jurul orei 21.15, la Mihai Viteazu va concerta Antonia.

Iată programul complet:

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator