Scrie un comentariu

Manifestările dedicate Zilei Naționale debutează mâine de la ora 10 la Viișoara. Primarul Ioan Roman, invocă motive obiective, majoritatea funcționarilor publici beneficiază de minivacanța de 1 Decembrie.

 

În plus, vineri, viișoarenii petrec alături de locuitorii din Câmpia Turzii de Ziua Națională, o clasă de elevi din comună alături de primar se vor afla în localitatea vecină la activitățile organizate de administrația Lojigan.

„La Viișoara vom organiza manifestările în colaborare cu școala din localitate, nu lipsesc premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, spectacol artistic cu formația Nelu Gabor, recital Ionuț Langa, depuneri de coroane la cele cinci monumente din comună” transmite primarul Ioan Roman.

Acesta spune că viișorenii au primit peste 100 de steaguri tricolore pentru a fi arborate de Ziua Națională, la sărbătoarea centenarului vor fi edificate două monumente dedicate eroilor neamului. Unul la Urca, celălalt la Viișoara.

 Tot în această perioadă sunt pe ultima sută de metri, lucrările la corpul nou de clădire a primăriei din Viișoara, se speră la o finalizare a acestora pe 20 decembrie.

Dacă la începutul anului, primarul Ioan Roman a fost extrem de încântat de cele două milioane de euro, destinate infrastructurii din comună, bani europeni, iată că la această oră asfaltările sunt blocate din cauza contestațiilor apărute la licitații.

Lupta se duce în justiție, într-o primă fază Curtea de Apel Cluj a dat dreptate primăriei din Viișoara, care deocamdată este nevoită să bată pasul pe loc din cauza procedurilor birocratice.

Se lucrează și la școală la extinderea și modernizarea acesteia, mai exact la amenajările interioare. Definitivarea lucrărilor este programată în primăvara lui 2018.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator