marian morar
m install
nello construct

Ziua Națională sărbătorită și în comuna Viișoara

zamblau eugen

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în comun Viișoara, miercuri, 29 noiembrie 2017,  printr-un spectacol artistic găzduit de Căminul cultural din localitate.

 

Programul a cuprins scenete cu tematică istorică având ca subiect momentul decembrie 1918, poezii și cântece patriotice interpretate de elevii Școlii Gimnaziale Viișoara. De asemenea, publicul a fost încântat și de către ansamblul de dansuri populare din localitatea Urca, ansamblu pregătită de către d-nul instructor Martin Canta  și formația de muzică populară și de petrecere condusă de profesor Nelu Gabor. Invitatul special a fost tânărul interpret de muzică populară Ionuț Langa.

În  alocuțiunea sa, domnul primar, ing. Ioan Roman a reamintit locuitorilor comunei faptul că urcanul Ion Bozdog a fost unul dintre cei 1228 de delegați prezenți la Alba Iulia la 1 decembrie 1918, delegați care au proclamat ,, unirea acelor români şi a tuturor teritoriilor locuite de dânşii cu România”, fapt care nu trebuie uitat și de care locuitorii comunei Viișoara trebuie să fie foarte mândri.

La finalul spectacolului, domnul primar ing. Ioan Roman a premiat  cupluriledin comună  care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2