Live Video
 

Atmosferă de poveste la spectacolul de Crăciun din Mihai Viteazu

modulo 550

În Mihai Viteazu a devenit deja o tradiție ca întreaga comunitate să se adune la Casa de cultură a comunei pentru a se pregăti sufletește de cea mai importantă sărbătoare creștinească, Nașterea Domnului.

 

Pentru că atmosfera de Crăciun ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun evenimentul, organizat în 17 decembrie 2017, trebuia să înceapă cu spectacolul celor mai tineri locuitori ai comunei, a elevilor Școlii Gimnaziale ”Mihai Vodă”.

Au urcat prima dată pe scenă elevii claselor a VI-a, pregătiți de doamna profesoară Bogdan Elena, care prin intermediul scenetei ”Nașterea Domnului” ne-a făcut să ne întoarcem în timp și în spațiu, în cetatea Betleem, locul unde s-a născut Mesia, mântuitorul lumii.

Atmosfera magică a Crăciunului a fost intensificată de un minunat spectacol de colinde. Primii colindători au fost elevii din ciclul preșcolar și clasele pregătitoare, membrii Ansamblului ”Fiii moților”-grupa mică. A urmat Ansamblul ”Rügyek” al Casei de cultură din Mihai Viteazu, care a interpretat cântece de Crăciun în limba maghiară. Glasul cristalin al copiilor a fost completat de viorile mânuite cu mare măiestrie de elevii Suciu Ioana, Luca Teodora și Lazăr Răzvan. Un moment deosebit a constituit recitalul grupului de copii din Cheia pregătit de doamna Țărmure Teodora. Spectacolul elevilor s-a încheiat cu colinzile și urările ”Fiiilor moților”- grupa mare și a solistelor Cirebea Iulia și Boboia Laura. Pentru că tot anul copiii din Mihai Viteazu au fost cuminți a venit și Moșul mult așteptat, care le-a adus cadouri oferite de Primăria și Consiliul local Mihai Viteazu.

Crăciunul a fost vestit apoi de Corul comunei Mihai Viteazu, coordonat de părintele Zăhan Sebastian și de invitați din Câmpia Turzii, Luna și Turda.

Spectacolul oferit de cei mici și cei mari a fost un adevărat succes, care a umplut sufletele tuturor cu emoții, căldură și bunătate creștină.

Director,

Prof. Arion Daniela Maria


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...