Live Video
 

Un 2017 între realizări și eșecuri la Viișoara!

Pe final de an TurdaNews a stat de vorbă cu primarul comunei Viișoara, Ioan Roman pentru a afla bilanțul activității sale din 2017.

 

Un an relativ bun pentru administrația locală, dar există și câteva nerealizări care-i lasă un gust amar edilului comunei.

Dincolo de asfaltări sau pietruiri de străzi, reparații capitale la școala din Urca, stație de pompare la vechiul IAS, lansări de care, realizarea bustului lui Ion Bozdog, activități culturale ample, există și nereușite cum ar fi nefinalizarea lucrărilor la noul sediu al primăriei din Viișoara și asta nu din vina beneficiarului.

„Noi avem plătite la zi toate facturile către dânșii dar ne-au lăsat baltă pe ultima sută de metri, și-au luat catrafusele și au plecat, e vorba de neseriozitate, mai aveau cam o săptămână de muncă, ceva de lucru la soclu, prize și să pună parchetul, nu am mai întâlnit așa ceva! Oricum vom termina lucrarea cel mai probabil în primul trimestru al anului viitor, ori cu ei ori cu altă firmă....” spune cu tristețe Roman.

Proiectele administrației locale nu se opresc aici, pentru a celebra în 2018, centenarul Marii Uniri, viișorenii vor avea și două monumente dedicate soldaților uciși pe câmpurile de luptă în cele două războaie mondiale. Terenuri de sport, spații verzi, un târg expozițional de animale cu vânzare, sunt alte deziderate pentru noul an.

„Îmi doresc ca noul an să găsească populația în pace și liniște, iubire și iertare, elementele supreme ale vieții, sănătate și bucurii în familie. Să fim toți pregătiți pentru marele an 2018, în care să-i reducem în memorie pe toți cei care s-au jertfit pentru România Mare! La mulți ani viișorenilor!” le transmite primarul comunei.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...