Scrie un comentariu

În luna octombrie a anului trecut comuna Tritenii de Jos a beneficiat de cea mai mare campanie de împădurire de până acum, grație Asociației Tășuleasa Social și sponsorizărilor primite de la Banca Transilvania.

 

40.000 de puieți de copaci au fost plantați pe o suprafață de 10 hectare, cu sprijinul a sute de voluntari veniți din toate colțurile țării.

Contactat telefonic, primarul Sașa Valer ne-a declarat că în această lună pe 24 martie, alte 5 hectare de pădure, de această dată la Tritenii de Sus vor fi împădurite cu sprijinul asociației Tășuleasca Social, tot această organizație va demara pe 14 aprilie în școlile din comună o campanie de colectare de PET-uri.

În ceea ce privește bugetul pentru acest an, comuna Tritenii de Jos va beneficia de aproape 7 milioane de lei, din care 1,5 milioane vor merge la capitolul dezvoltare.

În principal investițiile vizează extinderea rețelei de apă și canalizare, dar și modernizarea infrastructurii în toată comuna, asfaltările având loc cu prioritate acolo unde s-au introdus deja utilitățile.

Citește și: 

Sute de voluntari au împădurit 10 hectare de teren la Tritenii de Jos! (VIDEO/GALERIE FOTO)

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator