Live Video
 

Primăria Luna: Informațiile vehiculate de Ovidiu Bucur sunt neverificate, fiind atacuri, fără respectarea codului deontologic al jurnalistului!

primaria luna

În urma articolelor apărute în spațiul public, pe rețeaua facebook, în care site-ul de știri Refleqtmedia, administrat de Ovidiu Bucur, aduce acuzații grave la adresa instituției Primăriei Luna, venim cu precizările ce se impun în acest caz:

 

- Profesia de ziarist are un cod deontologic, pe care Ovidiu Bucur nu l-a respectat deloc, acela că înainte de a publica o știre ești obligat a cere punctul de vedere tuturor părților; ori Refleqtmedia nu a solicitat niciodată informații pe căi legale, de la reprezentanții instituției, folosind în repetate rânduri ca sursă unică părerea neavizată unui singur consilier local, care s-a autointitulat, fără a fi împuternicit legal, ca fiind reprezentantul Primăriei și al Consiliului Local.

- Așa zisele știri de tip news alert sunt atacuri, cu scopuri vădite de vendetă personală și denigrare nefondată, la adresa instituției si a angajaților săi.

- La ultima știre apărută, cea legată de achiziția de calculatoare, pentru a infirma acuzațiile aduse, cum că instituția ar fi comis ilegalități grave, atașăm punctul de vedere al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Pe această cale invităm cetățenii interesați în a obține informații cu caracter public să le solicite în mod onest și legal Instituției Primăriei comunei Luna, prin angajații săi! 

Adresa MDRAP

Semnează, primarul comunei Luna , Aurel Giurgiu.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...