Banner 2 Turda News650

Scrie un comentariu

tanar luna

Daniel Alin, un tânăr de 27 de ani din localitatea Luna de lângă Câmpia Turzii aşteaptă la I.M.L. Cluj să fie consultat de medicii legişti. 

Fusese bătut cu câteva zile în urmă, chiar în propria gospodărie, de trei romi furioşi că adăpostise la el un orfan în vârstă de paisprezece ani, pe care respectivii îl racolaseră şi-şi băteau joc de el într-un mod inimaginabil.

De asemenea aceştia fuseseră ofuscaţi de faptul că victima le-a transmis să nu îi mai fure lucerna cultivată, lucru care li s-a părut scandalos, considerând că furtul e dreptul lor legitim, relatează Gazeta de Cluj.

“Luni, 9 iulie, în jurul orei 9.00 am vorbit cu ciurdarul unor romi şi le-am transmis să nu-mi mai fure lucerna deoarece am nevoie de ea pentru animalele mele, la care acesta şi-a chemat fraţii şi toţi trei au năvălit, cu o căruţă, în gospodăria mea. Erau supăraţi şi pentru că am salvat de agresiunile şi batjorura lor pe un tânăr orfan, din localitate, pe care îl racolaseră şi-l foloseau pe post de slugă, supunându-l la chinuri şi bătăi, fapt pe care eu nu l-am suportat, aşa că l-am chemat să stea la noi. Au venit în gospădărie şi au lovit-o la început pe soţia mea – care filma totul cu mobilul  – şi apoi m-au “încărcat” cu pumni în cap şi m-au şi strâns de gât, plus că unul dintre ei –Tutu, capul răutăţilor, aşa-i poreclit, că numele nu i-l ştiu – m-a muşcat de deget, atât de puternic de-am fost nevoit după aceea să mă prezint la Clinica de Boli Infecţioase şi să-mi fac şi analizele. Şi, imediat după ce a venit poliţia  am mers la Cluj, U.P.U. după care, în miez de noapte, am ajuns şi la Infecţioase şi la Clinica de Chirurgie Maxilofacială. Sper din tot sufletul ca individul să nu aibă vreo boală de genul SIDA sau hepatita C, că dacă o are m-am ars ”, mărturiseşte Daniel, pentru sursa citată.

Medicii de la IML i-au recomandat victimei 10 zile de îngrijiri medicale, iar aceast este hotărât să-i dea în judecată pe agresori.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe. La această oră se efectuează cercetări în vederea clarificării stării de fapt şi pentru tragerea la răspundere penală a autorilor”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator