m install
petlinii
nello construct

Ziua Internationala a Sanatatii Mintale, la Asociatia Centrul de Ingrijire si Asistenta “Acoperamantul Maicii Domnului” Turda

floris

In lumina zilei de azi, se reflecta “ Ziua Internationala a Sanatatii Mintale”, un fenomen care a reusit sa puna in miscare judecata persoanelor varstnice din cadrul Asociatiei Centru de Ingrijire si Asistenta “ Acoperamantul Maicii Domnului” Turda.

 

Sub indrumarea kinetoterapeutului, peste 100 de persoane varstnice, independente ori imobilizate la pat, si-au asternut cuvintele pe o panza alba de 3 metri, cu scopul de a constientiza, sensibiliza si informa populatia, pentru a intelege nevoia, cat si importanta mentinerii sanatatii mintale.

„Prin intermediul acestei actiuni, ne-am dorit sa transmitem un mesaj cu incarcatura emotionala catre fiecare om, cu dragoste, pace si folos. Simplitatea evenimentului marcheaza un moment de unitate, intre cei varstnici, care au luat instrumentul de scris in propria-i mana si au insirat versuri, ganduri, poezii. In climatul artistic, varstnicii au devenit plini de creativitate in temelia actiunii”, a declarat directorul asociatiei Pr. Vasile Stiopei.

ziua mintala 02

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: