promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

Azi a debutat, pe terenul de rugby din cadrul Complexului ''La Broscuta'' din Campia Turzii, a doua editie a turneului ''TRANSILVANIA RUGBY CUP'' la mini-rugby, competitia fiind organizata de catre cluburile CSM Campia Turzii si Soimii Campia Turzii, in colaborare cu Federatia Romana de Rugby.

Turneul organizat la Campia Turzii se desfasoara pe doua categorii de varsta, U12 si U14, la el fiind prezente urmatoarele echipe: CSM Campia Turzii, Soimii Campia Turzii, CSR Sibiu, Gringos Transilvania, CS Cetate Brasov, Soimii Turda. Din pacate, din anumite motive, trei echipe nu au putut participa la acest turneu cu toate ca si-au anuntat participarea, acestea fiind Rosia Montana, RC Cugir si RC Ariesul Mihai Viteazul.

In urma stabilirii grupelor, la categoria U12, grupa a fost formata din echipele Soimii Campia Turzii, Soimii Turda si CS Cetate Brasov, iar la categoria U14, grupa fiind formata din echipele CSM Campia Turzii, Soimii Campia Turzii, CSR Sibiu si Gringos Transilvania.

De notat este faptul ca la categoria U14, echipa Gringos Transilvania a venit la acest turneu cu o formatie mixta, in cadrul careia si-au facut aparitia pe terenul de joc si 5 fete, care au dovedit pe parcursul disputarii partidelor ca nu sunt cu nimic mai prejos decat baietii.

Va prezentam rezultatele de la cele doua grupe, dupa partidele disputate in prima zi a turneului:

Grupa U12

Soimii Campia Turzii – CS Cetate Brasov  1-2

Soimii Turda – CS Cetate Brasov  3-4

Soimii Campia Turzii - Soimii Turda

Grupa U14

CSM Campia Turzii - Soimii Campia Turzii  13-0

CSR Sibiu - Gringos Transilvania  1-8

Soimii Campia Turzii - CSR Sibiu  6-3

CSM Campia Turzii - Gringos Transilvania  8-5

CSM Campia Turzii - CSR Sibiu  4-1

Soimii Campia Turzii - Gringos Transilvania  10-0

Duminica 22.07.12, incepand cu orele 10, se vor disputa finalele turneului, urmate de festivitatea de premiere a echipelor.

O galerie foto de la acest turneu puteţi vedea AICI.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator