Live Video
 

Comisia Teritoriala de Fotbal Campia Turzii a premiat astazi castigatoarea fazei teritoriale a Cupei Romaniei, editia 2014-2015, respectiv Unirea II Tritenii de Jos! (video)

modulo 550

Comisia Teritoriala de Fotbal Campia Turzii prin presedintele acesteia, Rus Marcel, a premiat astazi finalistele editiei 2014-2015 a Cupei Romaniei -Timisoreana la fotbal, din liga  a 5-a, zona teritoriala Campia Turzii, respectiv castigatoarea Unirea II Tritenii de Jos si celalalta finalista - Progresul Boian.

Festivitatea a avut loc pe terenul de fotbal din Boian, acolo unde cele doua formatii s-au intalnit chiar in prima etapa a returului de campionat. Presedintele Rus Marcel a tinut sa le multumeasca celor doua echipe pentru parcursul avut in cupa, acordandu-le fiecareia cate o diploma si o cupa pentru rezultatele obtinute, iar in final a urmat poza de grup cu jucatorii si oficialii celor doua echipe.

Lotul formatiei castigatoare a fazei teritoriale, Unirea II Tritenii de Jos, a fost urmatorul: Dan Sebastian, Sagau Beniamin, Gavris Tiberiu, Sagau Flaviu, Marila Cosmin, Ciurcui Adrian, Gisca Sebastian, Porumb Cristian, Capatina Lucian, Crisan Teodor, Podariu Alex, Galea Nicolae, Gisca Adrian, Toporescu Dan.

Vezi mai jos înregistrarea video a momentului premierii:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...