Scrie un comentariu

Sambata, 14 octombrie, echipa de volei masculin CSM Campia Turzii incepe seria meciurilor oficiale din Divizia A2 (seria de vest), editia 2017-2018, cu o partida pe teren propriu, impotriva puternicei formatii Stiinta Bacau.

 

Asteptarile sunt mari din partea suporterilor si a sustinatorilor echipei CSM-ului, acestia dorindu-si ca in editia ce va incepe peste 2 zile, voleibalistii din Campia Turzii sa faca o surpriza placuta si sa obtina rezultate mult mai notabile.

Lotul formatiei CSM este in mare parte format din aceiasi jucatori ca si in editiile trecute, doar trei jucatori parasind echipa, respectiv Ivan Sergiu si Bacila Razvan, care au luat decizia de a se retrage momentan din activitatea sportiva, in timp ce Daineanu Madali ,a fost transferat in ultimul moment la formatia de prima liga, Universitatea Cluj-Napoca.

Pentru a suplini lipsa celor trei si pentru a intari lotul, au fost transferati trei jucatori noi: Ciupe George-Mihai (ex.Universitatea Cluj-Napoca), Predescu Radu-Florin (Zalau), acesta din urma evoluand in urma cu ceva timp la Dinamo Bucuresti si Palage Silviu (Dej), care este un jucator ce a mai activat la CSM, in urma cu doua sezoane. Pana la sfarsitul perioadei de transferuri se mai incearca inregimentarea a inca unui tanar jucator din Dej, dar ramane de vazut daca transferul acestuia se va concretiza.

Pe langa acestia, antrenorul-jucator, Dan Remes, ii va mai avea la dispozitie pe urmatorii jucatori: Vanca Daniel, Valean Bogdan, Campean Tudor, Kis Gabriel, Andries Vlad, Hasmasan Dorian, Cocis Ionut, Lupou Marius.

Partida din prima etapa se va desfasura in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din localitate, incepand cu orele 13.00 si va fi condusa de o brigada feminina, formata din A1 Gradinaru Georgiana (Oradea) si A2 Suciu Alina (Oradea), acestea fiind ajutate de asistenti la linie Csobot Erno-Miklos si Pop Andrei (ambii Campia Turzii) si de scorerul Mihai Udrea (Campia Turzii).

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator