Scrie un comentariu

Sticla Arieșul Turda va evolua mâine, începând cu ora 11:00, pe terenul celor de la Arieșul Mihai Viteazu, în derby-ul etapei cu numărul XIV, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Este un derby atât din punct de vedere al clasamentului, dar mai ales al orgoliilor, mai mulți jucători de la Mihai Viteazu, evoluând în trecut pentru formația turdeană.

Înaintea partidei de mâine, fundașul echipei turdene, Valentin Marcu, ne-a declarat: „Mâine vom juca la Mihai Viteazu, ultimul meci din deplasare din acest tur. O să avem un meci destul de greu, cu o echipa bună, motivată, care va da totul pentru a învinge liderul campionatului! În ceea ce ne privește pe noi, vom juca meciul la victorie și sunt sigur că vom câștiga! Dacă ne facem jocul și ceea ce pregătim la antrenament zi de zi, e greu pentru adversar. Sper să vină cât mai multă lume la meci să ne susțină și să ne bucurăm la final împreună!”

De partea cealaltă, portarul celor de la Mihai Viteazu, Radu Litean, a declarat: „Întâlnim mâine, de departe, cea mai buna echipă din campionat. Sper ca după terminarea celor 90 de minute, cele trei puncte sa rămână la Mihai Viteazu. O să ne fie foarte greu, ținând cont de jocul celor de la Turda și de pregătirea pe care o fac, dar și noi avem jucători care pot face diferența. Îmi doresc din suflet ca Turda sa câștige campionatul și barajul de promovare și sunt convins că o sa promoveze în liga 3.”

Partida de mâine va fi arbitrată de Sorin Vădana, ajutat la cele două tușe de George Suciu și Mihai Mereș. Observator din partea AJF va fi Alexandru Pop.

Arieșul Mihai Viteazu – Sticla Arieșul Turda va fi în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 11:00.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator